Produktet blev tilføjet til kurven

  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • 1-3 dages levering

Blog

Calm Design Chunky Plaid - Nude - Merino

Lune og bløde sager til dit efterår 21/09/2020

Efteråret og den køligere luft er så småt på vej. Og langt de fleste er klar til at tage hul på efteråret med alle de dejlige indendørs hyggestunder, det blandt andet byder på.

 

+
+

 

 

Indendørs hygge er også ensbetydende med noget, der luner. Så hvorfor ikke investere i et par items, der får din sofa til at bugne af hygge? Plaider og puder gør en verden til forskel. Udover at de kan være med til at holde dig varm, så pynter de også i sofaen eller i en kurv ’on the side’, når de ikke er i brug.

 

Vi giver dig tre fine bud på lune items, der kan være med til at hygge lidt ekstra om dit efterår:

 

 

 

1. Strikket babyplaid fra Calm Design i 100 % bomuld

Calm Design Baby plaid - Lyseblå - 100% bomuld

Dette lækre baby-plaid i 100 % bomuld fra danske Calm Design er perfekt til den lille ny, som skal have lidt strikket kærlighed. Hjemmestrik og babyer er bare en vildt fin og nuttet kombination.

 

Plaiden kan vaskes i vaskemaskinen, hvilket er ganske praktisk. Put baby i naturlige materialer med denne lækre plaid i sengen, i liften eller i barnevognen.

 

Den er også god at bruge i bilen, når du er på farten. Plaiden findes i tre skønne farver; grå, lyserød og lyseblå. De er holdt i nedtonede og douchede toner, så de passer ind i stort set alles indretning.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Smuk og dekorativ chunky pude fra Calm Design

Puder kan man bare ikke få nok af. Ikke kvinder i hvert fald. Og nogle gange er man bare på udkig efter noget, som ikke er allemandseje. Disse lækre og superbløde puder fra danske Calm Design er lavet i 100 % uspundet merinould, og er en iøjnefaldende pude til samlingen.

 

Den har et fint dekorativt udtryk og vil tilføre varme til din indretning. Et naturprodukt der kan blive placeret mange steder i din indretning, fx i sofaen, i lænestolen, på sengen, på gæsteværelset eller måske på børneværelset.

 

Uanset hvor denne uldpude får sin plads, så vil den give rummet lidt moderne luksus. Puderne findes i fem fine farver; sort, koksgrå, creme, nude og lavendel.

 

 

 

 

 

3. Blød og lækker chunky plaid fra Calm Design

Calm Design Chunky Plaid - Lys Grå - 65 x 90 cm.

Et tæppe, et slumretæppe, en plaid. Kært barn har mange navne, men alle ordene dækker over det samme. Nemlig noget, der kan holde dig varm, mens du sidder og slapper af i din sofa eller i en lænestol. Plaider er uundværlige om efteråret og vinteren, når kulden er over os.

 

Dette tæppe i 100 % uspundet merinould fra danske Calm Design er utrolig blød og har et skønt udseende. Plaiden ligner en tyk og vamset striktrøje, og man får lyst til at røre ved den, når man ser den. Den skønne, varme plaid fås i flere størrelser og farver.

 

Vælg mellem de flotte nuancer; rosa, creme, nude, lyseblå, lavendel, koksgrå og lysegrå. Alle skønne farver som passer ind hos langt de fleste.

...
Læs hele indlægget
Calm Design - Wash Nuts (vaskenødder)

Miljøvenlig vask med fordele 09/06/2019

Miljøvenlig vask med fordele

Miljøvenlig vask med fordele – Hvis du gerne vil bidrage til et bedre miljø og samtidig spare på vaskebudgettet, findes der en super nem løsning – Vaskenødder!!
Wash Nuts (vaskenødder) er det 100% naturlige alternativ til almindeligt vaskepulver. Helt korrekt er det skallen fra frugterne fra træet Sapindus Mukorossi – dyrket, samlet og håndsorteret til gavn for mennesker og vores fælles planet.
Ved kontakt med vand fra ca. 20 grader frigives Saponin, som er sæben i nødderne.
Ekstra fordele:
– Allergivenligt
– Kemikaliefrit
– duft-neutralt
– Biologisk nedbrydeligt
– Kan kasseres som almindeligt affald
– Kan komposteres
– Virker ved allerede 20 grader
– 250 gram er nok til 75-100 vaske
– ,75-1,00 kr. pr vask
Vaskeanvisning:
– Put 4-5  nøddeskaller i den medfølgende bomuldspose
– Put bomuldsposen i vaskemaskinen sammen med vasketøjet
– Vask som du plejer
– Nødderne hænges til tørre i posen, når du tømmer vaskemaskinen
– Nødderne kan bruges 5-7 gange – afhænger af hvor varmt vand, der vaskes med.
...
Læs hele indlægget

7 oktoberfavoritter der får dit hjem til at stråle! 11/10/2016

Vi har kigget på efterårets trends og tendenser og har fundet frem til 7 Must-haves, der gør efteråret lidt sjovere.

 

1. Coffee Table Books! De to skønne Kinfolk bøger, Home og Table, har banet vejen for de populære coffee table books og der er kun kommet flere til. Der er noget virkeligt lækkert over at bruge disse bøger i indretningen og hvis man gør sig selv den tjeneste rent faktisk at bladre i dem, vil man opdage at de er propfyldt med inspiration og flotte billeder, der kan gøre selv den mest hardcore bolignørd blød i knæene. The Kinfolk Table kr. 375,-. The Kinfolk Home kr. 375,-. Gestalten Modern Delights kr. 295,-. Gestalten Kitchen Kulture kr. 295,-.

 

2. Chunky plaider! De lækre vamsede chunky plaider fra Calm Design har virkelig vundet indpas på det seneste og med god grund. Plaiderne er håndlavede i 100% merinould, utroligt smukke og oser af kvalitet og nordisk stil. Find farven der passer bedst ind i dit hjem og vælg mellem flere forskellige størrelser. Priser fra kr. 1.400,-. Se udvalget her.

 

3. Nagelstager i messing! De smukke STOFF Nagelstager blev introduceret i messing tidligere på året og er på kort tid blevet en øjesten i designverdenen, og det forstår vi godt. Den smukke varme messing giver et flot og eksklusivt look og kan med sikkerhed tilføre dit hjem den helt rigtige efterårsstemning. Pris kr. 349,-. Shop dem her.

 

4. Blåt er hot! Den dybe havblå nuance er én af de helt store efterårsfarver og vi er vilde med den. Der er noget utroligt elegant, ja næsten nobelt, over den smukke nordiske farve og den står flot i kontrast med det minimalistiske og enkle tema der har præget scenen i længere tid. Krukke fra AYTM kr. 170,-. Diffuser fra SKANDINAVISK kr. 349,-. Krukke fra House Doctor kr. 55,-. Pude fra AYTM kr. 675,-. Vase fra Muubs kr. 195,-. Bakker fra Malling Living kr. 349,-.

 

5. Nordisk stel! Det smukke og unikke stel Nordic Sea fra Broste Copenhagen er perfekt til efterårsbordet. Farverne leder tankerne hen på havets dybe grønne og blå nuancer og udstråler både enkelthed og fine detaljer. Et absolut Must-have denne sæson. Se udvalget her.

 

6. Rå materialer! Oktober er måneden hvor naturen plejer at vise sig fra sin smukkeste side, men der er ingen grund til ikke at tage noget natur og råhed med ind i hjemmet og skabe en flot kontrast til det fine og elegante. Muubs er specialist i brugen af fantastiske rå og miljøvenlige materialer lige fra genbrugstræ- og glas til upcycled bildæk. Jernvase kr. 549,-. Tapasfad kr. 269,-. Krukke m/låg kr. 299,-. Lavastensfad kr. 499,-. Terracottakrukke kr. 495,-.

 

7. Bakker! Bakker til krydderier, bakker til parfumer, bakker til servering, bakker til nips og bakker til lys. Uanset hvilket rum vi befinder os i, så bruger vi bakker til opbevaring, samling og fremvisning af utroligt mange ting og det er ganske forståeligt. Det giver et overskueligt og ordnet indtryk og med de mange smukke bakker der findes, er det næsten bare dumt ikke at kaste sig over trenden. Se vores udvalg her.

 

 

Foto credit:
Billede 1: wasps living
Billede 2: Instagram @linda87a
Billede 3: Broste Copenhagen
Billede 4: Nur Design

...
Læs hele indlægget

10 tips til at få det bedste ud af studieboligen 12/08/2016

Selvom det er småt, skal det stadig være godt! Det kan være en udfordring at indrette en lille bolig, så det både ser lækkert ud og man samtidig får udnyttet pladsen bedst muligt. Vi har her samlet vores 10 bedste tips til indretning af studieboligen:

 

1.
Grønne planter er altid en god idé uanset boligstørrelse – det skaber liv og et godt indeklima. Kniber det med gulv- og bordpladsen, så hæng dine planter op på væggen med en fed vægkrukke fra VertiPlants. Priser fra kr. 279,-. Find dem her.

 

2. Kombinér lyd og lys i ét lækkert design og spar dermed både penge og plads. Den superfede højtaler med lys fra Kreafunk fylder meget lidt men har stor lyd og fungerer samtidig som lampe. Pris: kr. 899,-. Find den her.

 

3. Lange læseaftener på sofaen kræver, udover en stor kande kaffe, en lækker plaid og her er denne fra Ib Laursen i 100% bomuld et supergodt bud til kun kr. 125,-. Find den her.

 

4. Jo lysere indretning, des større virker boligen, så prøv at ramme dine plakater ind med smukke rammer i hvidt eller lyst træ. Rammer fra CPH Studio fra kr. 199,-. Find dem her.

 

5. Selv en smule rod kan få en, i forvejen lille, bolig til at virke endnu mindre, så brug en smuk kurv til at samle alt dét, der ligger og flyder. Bloomingville har lavet nogle skønne kurve i søgræs – fed og praktisk opbevaringsløsning. Priser fra kr. 189,-. Find dem her.

 

6. Den fede magasinholder fra By Wirth er et supersmart alternativ, hvis gulvpladsen ikke tillader en klassisk magasinholder. Pris: kr. 385,-. Find den her.

 

7. At kombinere flere funktioner i ét produkt er altid en god idé hvis pladsen er sparsom. Fine krukker med låg er et kæmpe hit, da de både kan fungere som pyntegenstand samt til at opbevare småting som smykker, kontorartikler, opladere, medicin og hvad man ellers aldrig rigtigt har en ordentlig plads til. Trækrukke fra Kristina Dam til kr. 450,-. Glaskrukke fra AYTM til kr. 370,-. Fajancekrukke fra House Doctor til kr. 85,-. Porcelænskrukke fra Ferm Living til kr. 200,-.

 

8. Et stort reolsystem kan godt virke voldsomt i en lille bolig – skab i stedet et åbent og luftigt space med enkle og stilrene hylder. Disse hyldeknægte fra House Doctor er superenkle og fede. Priser fra kr. 70,-. Find dem her.

 

9. Less is more – en stor loft- eller gulvlampe kan hurtigt snuppe fokus i en lille bolig, så prøv i stedet med minimalistiske pendellamper eller dekorative fatninger som fx denne fine fatning fra Lyngby. Pris: kr. 349,-. Find den her.

 

10. Transparente items skaber en illusion af plads og vidde, så gå efter skåle, vaser mm. i glas. Her kan man også sagtens tilføre lidt farve uden at det virker overdøvende. Globe-vase fra AYTM til kr. 395,-. Brun vase fra Muubs til kr. 420,-. Glasflaske med låg fra House Doctor til kr. 220,-. Glasevase fra Lyngby til kr. 595,-. Brevvægt fra Nynne Rosenvinge til kr. 325,-.

 

 

 

 

 

Foto 4: Trine Holbæk Designs
Foto 5: Skrinetmitt

...
Læs hele indlægget

Hjemmelavede kaffeispinde med Nicolas Vahé 07/07/2016

Vi elsker is! Og vi elsker kaffe!

Derfor er vi fuldstændig forelskede i kombinationen af de to skønne koncepter. Især i løbet af sommeren, er iskaffe-ispinde et kæmpe hit – de er kolde, søde, forfriskende og superlækre.

Prøv dem som afslutningen på en hyggelig grillaften, som dessert til en vennekomsammen eller bare som en tiltrængt treat på en lun sommerdag.

 

Dét skal du bruge:

Nicolas Vahé Ice-making set.

 

Den hvide spids:

1/2 dl piskefløde, 1/2 dl mælk (mini), 4 tsk Nicolas Vahé vanillesirup. Pisk alle ingredienserne let sammen til en cremet masse (det stivner ikke pga. mælken). Fordel massen i Nicolas Vahé isformene og stil i fryseren i ca. 30 min.

 

Kaffeblandingen:

1 1/2 dl. piskefløde, 1 1/2 dl mælk (mini), 1 1/2 dl stærk kaffe, 1/2 dl Nicolas Vahé vanillesirup. Pisk alle ingredienser let sammen til en creme masse (det stivner stadig ikke). Hæld kaffeblandingen i formene ovenpå den hvide del og stil i fryseren i minimum 4 timer.

 

Når du skal have ispindene ud af formene, er det en god idé, at lade varmt vand løbe let hen over formene for at løsne dem, så de er nemmere at trække ud.

Forholdet mellem kaffe, fløde, mælk og sirup kan sagtens varieres alt efter hvor søde, stærke og cremede man ønsker ispindene.

 

Rigtig god fornøjelse og velbekomme!

...
Læs hele indlægget

Forårsfavoritter 08/03/2016

Foråret er over os og det plejer gerne at være på denne tid af året, vi trænger til lidt forandring i hjemmet. Vi sukker måske efter nye, lysere farver, friske blomster eller planter der én gang for alle, kan lægge den lange mørke vinter bag os. Vi har ladet os inspirere at de beskedne pasteltoner, der begynder at titte frem i den fine forårsnatur og har her samlet vores forårsfavoritter til hjemmet.

 

1. Den supersmukke uro fra Planteplaneter vil med garanti puste nyt liv i dit hjem. Kombinationen af messing og fin lysegrøn marmor giver et delikat farvestrøg til de kedelige hjørner. Den skønne dynamiske skulptur kan købes til 375,- (str. small).

 

2. Nynne Rosenvinge er mester i pasteller og farver i sine designs, og denne fine brevpresser er absolut ingen undtagelse. De bløde gyldne og rosa toner skaber tilsammen et smukt, lyst og feminint udtryk som med sikkerhed vil lukke mere forår ind i din stue. Pris 325,-.

 

3. Den nemmeste måde at give dit hjem nyt liv, er ved at skifte ud på væggene. Et nyt fint print kan gøre underværker og dette forår er vi forelskede i Flora02 fra Trine Holbæk Designs, hvis rolige akvarelstrøg oser af natur og lækkerhed. Pris 379,- (A3).

 

4. Selvom foråret gør sit indtog og dagen bliver lunere, så er vores hænder stadig udsatte efter en lang tør vinter, og trænger fortsat til lidt ekstra pleje. Den superlækre håndcreme fra Meraki kommer selvfølgelig stadig med i tasken. Pris 129,-.

 

5. Forår er selvfølgelig lig med påske og hjemme hos os pynter vi op med de fantastiske ophæng fra Felius Design. De er så fine og stilrene at vi har lyst til at lade dem hænge hele året, og så er det jo heldigt at de findes til mange forskellige anledninger. Pris for sæt med 2 stk. 140,-.

 

6. Vi faldt pladask for House Doctors nye stempelkande i den bløde pudderfarve og den vil med sikkerhed friske op på både morgenbordet og på køkkenhylden. Den fine delikate farve står flot i kontrast med de ellers lidt rå og mørke køkkennuacner. Pris 365,-.

 

7. Foråret bliver kun bedre af at det begynder at være sæson for mange smukke afskårne blomster og grene. Vores kirsebærgrene skal i år stå i denne vildt flotte og massive glasvase fra Muubs. Vasen, som er lavet af genbrugsglas (we like), har et råt, ujævnt look og fungerer både som gulvvase og på reolen. Pris 420,-.

 

8. Vi er helt vilde med denne überseje plantestander fra Ferm Living, som på elegant vis kombinerer plante og møbel i ét smukt produkt. Hiv naturen ind i din stue og skab lidt forårsstemning. Pris 240,-.

 

9. Vi er typerne der ikke kan vente med at rykke ud på terrassen, efter den første spæde forårssol har tittet frem. Der går dog lige et par måneder før temperaturen helt er til det, så i mellemtiden pakker vi os i de lækre lammeskind fra The Organic Sheep. Pris 690,-.

...
Læs hele indlægget

9 sikre bolighits til under 300 kr. 17/02/2016

Nogle gange behøver det ikke at koste alverden at tilføre sin bolig lidt ny stil eller anderledes udtryk. Vi har her samlet et lille udvalg af sikre bolighits til under 300 kr.

 

1. Messingbølgen raser fortsat over os og med god grund. Den smukke metalfarve giver et varmt og eksklusivt touch til de fleste rum og kan mikses med mange forskellige stilarter. Grøn er især en nuance der komplimenterer messingfarven flot, så derfor er det oplagt med en messingfarvet urtepotteskjuler som denne fine sag fra Nordal til kr. 175,-.

 

2. Prints og plakater gør bare noget virkelig godt ved dine vægge! Du kan forandre et helt rums udtryk ved blot at skifte lidt ud i dine designs på væggene. Vi er især vilde med de bløde og drømmende designs fra Sofie Børsting og denne flotte plakat “Pathways” skal helt sikkert op at hænge hjemme ved os. A3 til kr. 199,-.

 

3. Farvet glas er supersmukt og bestemt noget der er værd at holde øje med. Hvis du har en enkel og minimalistisk stil derhjemme, kan farvet glas tilføre et anderledes men diskret udtryk. Vi har forelsket os i denne überflotte glasflaske i støvet grøn/grå fra House Doctor til kr. 220,-.

 

4. Man skal vist have sovet i timen, hvis man endnu ikke er faldet over de fine lightboxes fra A Little Lovely Company. Genial i alt sin enkelthed, tillader boxen at man kan sammensætte sine helt egne citater eller ordsprog og udskifte så tit man har lyst og så de passer til enhver lejlighed. En A4 box til kr. 295,-.

 

5. Vi er også ramt af Nicolas Vahé-feberen! Vi knuselsker de lækre og stilede gourmetprodukter og det vil ingen ende tage. Tænk sig, simple produkter som madolie og krydderier – noget man før i tiden ville gemme væk i et skab – nu raskt stilles frem til skue som faste interiør-items i køkkenet. Vi bøjer os i støvet for den kære hr. Vahé. Èn af vores absolutte favoritter er Extra Jomfru Olivenolien til kr. 125,-.

 

6. Kombinationen af to naturlige materialer som træ og læder er ofte en sikker vinder, og det er det i høj grad også i dette tilfælde med den gudeskønne køkkenrulleholder fra by Wirth. Det enkle men funktionelle design går simpelthen rent ind hos os – vi er solgt. Køkkenrulleholderen fås både i lys, mørk og sort træ til kr. 300,-.

 

7. Igen falder vi pladask for brugen af autentiske lækre råvarer, som her med de underskønne skærebrætter fra Raumgestalt. Det oser af tysk håndværk, topkvalitet og gedigen lækkerhed. Vi bruger dem til alle former for servering – tapas, oste, kager – og så pryder det smukke træ bare alle køkkener. Et lille skærebræt koster kr. 149,-.

 

8. Det er ingen hemmelighed at vi har en kærlighed til designs, der kombinerer forskellige materialer. Dette smukke ur fra Novoform er bestemt ingen undtagelse! Det massive grå marmor i kontrast til de fine, delikate kobbervisere giver et smukt minimalistisk udtryk med strejf af nordisk enkelthed. Det fine ur koster kr. 249,-.

 

9. Hvem havde nogensinde troet at biller og insekter i dén grad kunne ligestilles med kunst og design, som er tilfældet med de vanvittigt smukke designs fra Hagedornhagen? Vi er nærved mundlamme over graden af detaljer og brugen af farver, som de dygtige fotografer formår at frembringe på samtlige plakater. Den fine Guldsmed i A2 koster kr. 250,-.

...
Læs hele indlægget

Brug kunstprint eller plakater i din indretning 17/01/2016

Få naturen med ind i din indretning med fx kunstprint. Et kunstprint kan bidrage med kant, humor, personlighed og pynt til indretningen. Hvis pladsen er til det, kan man med fordel indrette med flere kunstprints side om side. Det kan eksempelvis være det samme designs i forskellige farver og størrelser, hvis man ønsker et harmonisk og stilrent udseende. Eller man kan kombinere designs og farver på kryds og tværs og opnå en personlig og kontrastfuld indretning med kant.
Ligegyldig hvordan man vælger at sammensætte kunstprints, vil de fremhæve og understøtte hinanden. Der er mange lækre at vælge imellem, fx Sofie Børsting, Trine Holbaek Designs, Koustrup & Co, Novoform, Hagedornhagen for blot at nævne nogen af dem vi elsker.

...
Læs hele indlægget

Boligtrends efterår/vinter 2015 16/09/2015

Industrielle designs er stadig et hit inden for boliginteriør her i efteråret/vinteren 2015 og de grå farve er kommet for at blive – i hvert fald resten af året. Den grå farve findes i så mange variationer: Fra varm gråbrun til kold gråblå og alt der imellem. Du kan ikke undgå grå – men hvem vil også det:-)

Naturen vil fylder stadig i danskernes hjem. Fjer, horn, træ, pels, drivtømmer og kogler. Det passer til vores lyse skandinaviske hjem. Metal og jern vil også fylde i boligen. Det kan bruges til alt fra vægdekorationer, brevbakker til møbler og lamper. Det gælder både nyproducerede ting og genbrug.

Og så må vi ikke glemme messing – mormors messing er nemlig blevet et kæmpe hit i de danske boliger. Og mon ikke trenden holder året ud?

 

...
Læs hele indlægget

Vi anvender cookies for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Læs mere.

Jeg accepterer

Seneste indlæg

Calm Design Chunky Plaid - Nude - Merino

Lune og bløde sager til dit efterår 21/09/2020

Efteråret og den køligere luft er så småt på vej. Og langt de fleste er klar til at tage hul på efteråret med alle de dejlige indendørs hyggestunder, det blandt andet byder på.

 

+
+

 

 

Indendørs hygge er også ensbetydende med noget, der luner. Så hvorfor ikke investere i et par items, der får din sofa til at bugne af hygge? Plaider og puder gør en verden til forskel. Udover at de kan være med til at holde dig varm, så pynter de også i sofaen eller i en kurv ’on the side’, når de ikke er i brug.

 

Vi giver dig tre fine bud på lune items, der kan være med til at hygge lidt ekstra om dit efterår:

 

 

 

1. Strikket babyplaid fra Calm Design i 100 % bomuld

Calm Design Baby plaid - Lyseblå - 100% bomuld

Dette lækre baby-plaid i 100 % bomuld fra danske Calm Design er perfekt til den lille ny, som skal have lidt strikket kærlighed. Hjemmestrik og babyer er bare en vildt fin og nuttet kombination.

 

Plaiden kan vaskes i vaskemaskinen, hvilket er ganske praktisk. Put baby i naturlige materialer med denne lækre plaid i sengen, i liften eller i barnevognen.

 

Den er også god at bruge i bilen, når du er på farten. Plaiden findes i tre skønne farver; grå, lyserød og lyseblå. De er holdt i nedtonede og douchede toner, så de passer ind i stort set alles indretning.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Smuk og dekorativ chunky pude fra Calm Design

Puder kan man bare ikke få nok af. Ikke kvinder i hvert fald. Og nogle gange er man bare på udkig efter noget, som ikke er allemandseje. Disse lækre og superbløde puder fra danske Calm Design er lavet i 100 % uspundet merinould, og er en iøjnefaldende pude til samlingen.

 

Den har et fint dekorativt udtryk og vil tilføre varme til din indretning. Et naturprodukt der kan blive placeret mange steder i din indretning, fx i sofaen, i lænestolen, på sengen, på gæsteværelset eller måske på børneværelset.

 

Uanset hvor denne uldpude får sin plads, så vil den give rummet lidt moderne luksus. Puderne findes i fem fine farver; sort, koksgrå, creme, nude og lavendel.

 

 

 

 

 

3. Blød og lækker chunky plaid fra Calm Design

Calm Design Chunky Plaid - Lys Grå - 65 x 90 cm.

Et tæppe, et slumretæppe, en plaid. Kært barn har mange navne, men alle ordene dækker over det samme. Nemlig noget, der kan holde dig varm, mens du sidder og slapper af i din sofa eller i en lænestol. Plaider er uundværlige om efteråret og vinteren, når kulden er over os.

 

Dette tæppe i 100 % uspundet merinould fra danske Calm Design er utrolig blød og har et skønt udseende. Plaiden ligner en tyk og vamset striktrøje, og man får lyst til at røre ved den, når man ser den. Den skønne, varme plaid fås i flere størrelser og farver.

 

Vælg mellem de flotte nuancer; rosa, creme, nude, lyseblå, lavendel, koksgrå og lysegrå. Alle skønne farver som passer ind hos langt de fleste.

...
Læs hele indlægget
Calm Design - Wash Nuts (vaskenødder)

Miljøvenlig vask med fordele 09/06/2019

Miljøvenlig vask med fordele

Miljøvenlig vask med fordele – Hvis du gerne vil bidrage til et bedre miljø og samtidig spare på vaskebudgettet, findes der en super nem løsning – Vaskenødder!!
Wash Nuts (vaskenødder) er det 100% naturlige alternativ til almindeligt vaskepulver. Helt korrekt er det skallen fra frugterne fra træet Sapindus Mukorossi – dyrket, samlet og håndsorteret til gavn for mennesker og vores fælles planet.
Ved kontakt med vand fra ca. 20 grader frigives Saponin, som er sæben i nødderne.
Ekstra fordele:
– Allergivenligt
– Kemikaliefrit
– duft-neutralt
– Biologisk nedbrydeligt
– Kan kasseres som almindeligt affald
– Kan komposteres
– Virker ved allerede 20 grader
– 250 gram er nok til 75-100 vaske
– ,75-1,00 kr. pr vask
Vaskeanvisning:
– Put 4-5  nøddeskaller i den medfølgende bomuldspose
– Put bomuldsposen i vaskemaskinen sammen med vasketøjet
– Vask som du plejer
– Nødderne hænges til tørre i posen, når du tømmer vaskemaskinen
– Nødderne kan bruges 5-7 gange – afhænger af hvor varmt vand, der vaskes med.
...
Læs hele indlægget
Product added successful