Vi elsker is! Og vi elsker kaffe!

Derfor er vi fuldstændig forelskede i kombinationen af de to skønne koncepter. Især i løbet af sommeren, er iskaffe-ispinde et kæmpe hit – de er kolde, søde, forfriskende og superlækre.

Prøv dem som afslutningen på en hyggelig grillaften, som dessert til en vennekomsammen eller bare som en tiltrængt treat på en lun sommerdag.

 

Dét skal du bruge:

Nicolas Vahé Ice-making set.

 

Den hvide spids:

1/2 dl piskefløde, 1/2 dl mælk (mini), 4 tsk Nicolas Vahé vanillesirup. Pisk alle ingredienserne let sammen til en cremet masse (det stivner ikke pga. mælken). Fordel massen i Nicolas Vahé isformene og stil i fryseren i ca. 30 min.

 

Kaffeblandingen:

1 1/2 dl. piskefløde, 1 1/2 dl mælk (mini), 1 1/2 dl stærk kaffe, 1/2 dl Nicolas Vahé vanillesirup. Pisk alle ingredienser let sammen til en creme masse (det stivner stadig ikke). Hæld kaffeblandingen i formene ovenpå den hvide del og stil i fryseren i minimum 4 timer.

 

Når du skal have ispindene ud af formene, er det en god idé, at lade varmt vand løbe let hen over formene for at løsne dem, så de er nemmere at trække ud.

Forholdet mellem kaffe, fløde, mælk og sirup kan sagtens varieres alt efter hvor søde, stærke og cremede man ønsker ispindene.

 

Rigtig god fornøjelse og velbekomme!