Produktet blev tilføjet til kurven

 • Gratis fragt ved køb over 399,-
 • 1-3 dages levering

Bliv forhandler

Forhandler

Vi leder hele tiden efter gode forhandlere, der lige som vi, elsker interiør og design. Så har du en webshop eller en fysisk butik, veletableret eller nystartet og er du interesseret i at forhandle Calm Designs produkter, er første skridt at udfylde nedenstående formular, hvorefter vi kontakter dig så hurtigt som muligt. Bliver du utålmodig, er du også velkommen til at ringe til os.

 

  Vi anvender cookies for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Læs mere.

  Jeg accepterer

  Seneste indlæg

  Calm Design Chunky Plaid - Nude - Merino

  Lune og bløde sager til dit efterår 21/09/2020

  Efteråret og den køligere luft er så småt på vej. Og langt de fleste er klar til at tage hul på efteråret med alle de dejlige indendørs hyggestunder, det blandt andet byder på.

   

  +
  +

   

   

  Indendørs hygge er også ensbetydende med noget, der luner. Så hvorfor ikke investere i et par items, der får din sofa til at bugne af hygge? Plaider og puder gør en verden til forskel. Udover at de kan være med til at holde dig varm, så pynter de også i sofaen eller i en kurv ’on the side’, når de ikke er i brug.

   

  Vi giver dig tre fine bud på lune items, der kan være med til at hygge lidt ekstra om dit efterår:

   

   

   

  1. Strikket babyplaid fra Calm Design i 100 % bomuld

  Calm Design Baby plaid - Lyseblå - 100% bomuld

  Dette lækre baby-plaid i 100 % bomuld fra danske Calm Design er perfekt til den lille ny, som skal have lidt strikket kærlighed. Hjemmestrik og babyer er bare en vildt fin og nuttet kombination.

   

  Plaiden kan vaskes i vaskemaskinen, hvilket er ganske praktisk. Put baby i naturlige materialer med denne lækre plaid i sengen, i liften eller i barnevognen.

   

  Den er også god at bruge i bilen, når du er på farten. Plaiden findes i tre skønne farver; grå, lyserød og lyseblå. De er holdt i nedtonede og douchede toner, så de passer ind i stort set alles indretning.

   

   

   

   

   

   

   

   

  2. Smuk og dekorativ chunky pude fra Calm Design

  Puder kan man bare ikke få nok af. Ikke kvinder i hvert fald. Og nogle gange er man bare på udkig efter noget, som ikke er allemandseje. Disse lækre og superbløde puder fra danske Calm Design er lavet i 100 % uspundet merinould, og er en iøjnefaldende pude til samlingen.

   

  Den har et fint dekorativt udtryk og vil tilføre varme til din indretning. Et naturprodukt der kan blive placeret mange steder i din indretning, fx i sofaen, i lænestolen, på sengen, på gæsteværelset eller måske på børneværelset.

   

  Uanset hvor denne uldpude får sin plads, så vil den give rummet lidt moderne luksus. Puderne findes i fem fine farver; sort, koksgrå, creme, nude og lavendel.

   

   

   

   

   

  3. Blød og lækker chunky plaid fra Calm Design

  Calm Design Chunky Plaid - Lys Grå - 65 x 90 cm.

  Et tæppe, et slumretæppe, en plaid. Kært barn har mange navne, men alle ordene dækker over det samme. Nemlig noget, der kan holde dig varm, mens du sidder og slapper af i din sofa eller i en lænestol. Plaider er uundværlige om efteråret og vinteren, når kulden er over os.

   

  Dette tæppe i 100 % uspundet merinould fra danske Calm Design er utrolig blød og har et skønt udseende. Plaiden ligner en tyk og vamset striktrøje, og man får lyst til at røre ved den, når man ser den. Den skønne, varme plaid fås i flere størrelser og farver.

   

  Vælg mellem de flotte nuancer; rosa, creme, nude, lyseblå, lavendel, koksgrå og lysegrå. Alle skønne farver som passer ind hos langt de fleste.

  ...
  Læs hele indlægget
  Calm Design - Wash Nuts (vaskenødder)

  Miljøvenlig vask med fordele 09/06/2019

  Miljøvenlig vask med fordele

  Miljøvenlig vask med fordele – Hvis du gerne vil bidrage til et bedre miljø og samtidig spare på vaskebudgettet, findes der en super nem løsning – Vaskenødder!!
  Wash Nuts (vaskenødder) er det 100% naturlige alternativ til almindeligt vaskepulver. Helt korrekt er det skallen fra frugterne fra træet Sapindus Mukorossi – dyrket, samlet og håndsorteret til gavn for mennesker og vores fælles planet.
  Ved kontakt med vand fra ca. 20 grader frigives Saponin, som er sæben i nødderne.
  Ekstra fordele:
  – Allergivenligt
  – Kemikaliefrit
  – duft-neutralt
  – Biologisk nedbrydeligt
  – Kan kasseres som almindeligt affald
  – Kan komposteres
  – Virker ved allerede 20 grader
  – 250 gram er nok til 75-100 vaske
  – ,75-1,00 kr. pr vask
  Vaskeanvisning:
  – Put 4-5  nøddeskaller i den medfølgende bomuldspose
  – Put bomuldsposen i vaskemaskinen sammen med vasketøjet
  – Vask som du plejer
  – Nødderne hænges til tørre i posen, når du tømmer vaskemaskinen
  – Nødderne kan bruges 5-7 gange – afhænger af hvor varmt vand, der vaskes med.
  ...
  Læs hele indlægget
  Product added successful